Gebruiksaanwijzing:

Met de Theorie tab gaat u terug naar de theorie van de WaardeInvest site.

Het aandelen laboratorium bestaat uit de volgende onderdelen:

Fondsen
Voor het selecteren en analyseren van aandelenfondsen, gebaseerd op waarde aandelen, drukt u op de tab fondsen. Dit deel van het aandelen laboratorium maakt gebruik van functionaliteit van Morningstar. Een grove selectie is mogelijk. Verder moet handmatig verder worden geselecteerd.

Aandelen NL
Voor het selecteren en analyseren van Nederlandse waarde aandelen drukt u op de tab aandelen NL. Dit deel van het aandelen laboratorium maakt gebruik van functionaliteit van De Financiele Telegraaf. Hier is geen selectie mogelijkheid. Er moet handmatig worden geselecteerd op basis van de gevonden waarden. Aandelen, die ook op de Amerikaanse beurs staan genoteerd, kunnen wel automatisch worden geselecteerd onder de aandelen USA tab. Houdt hier rekening met mogelijke valutaverschillen.


Aandelen USA
Voor het selecteren en analyseren van Amerikaanse waarde aandelen drukt u op de tab aandelen USA. Dit deel van het aandelen laboratorium maakt gebruik van functionaliteit van Yahoo. Hier is een uitgebreide selectiemogelijkheid op diverse waarden, zoals Koers/Winst (K/W = P/E) en Boekwaarde.

Aandelen Wereld
In dit onderdeel kunt u gegevens bekijken van individuele aandelen van vele beurzen. U kunt het aandeel opvragen d.m.v. naam of tickersymbool. De K/W (P/E) wordt gegeven.